- Úvod
- >>
- sera
- >>
- záhradné jazierka
- >>
- krmivá pre jazierkové ryby
- >>
- krmivá pre Koi probiotické, celoročné
- >>
- sera Koi Professional Probiotic
sera Koi Professional Probiotic
sera Koi Professional Probiotic je rastové a imunitné krmivo pre Koi na celoročné kŕmenie. Plávajúce granule zložené z prstenca a jadra.
Z vysokým podielom bielkovín pre zdravý rast. V súčasnej dobe sa probiotiká vyskytujú nielen v jogurtoch alebo ako doplnky stravy pre
ľudí – svoje zaslúžené miesto si vydobyli aj vo výžive okrasných rýb. Od roku 2016 je stabilizátor črevnej flóry Bacillus velezensis
(predtým B. subtilis) schválený na použitie v krmivách pre okrasné ryby a je dokonca výslovne odporúčaný EFSA
(Európsky úrad pre bezpečnosť potravín) na zlepšenie rastu a využitia krmiva. Spoločnosť sera bola prvým výrobcom, ktorý v roku
2016 okamžite zareagoval a uviedol na trh inovatívne probiotické krmivo pre Koi: "Koi All Seasons Probiotic".
V rámci rebrandingu ochrannej známky sera bol názov zmenený na "Koi Professional Probiotic". Koi Professional Probiotic je vhodné na
celoročné kŕmenie Koi pri teplote vody nad 8°C. Okrem funkčných zložiek blízkych prírode, ako sú MOS, beta glukány, Haematococcus,
spirulina atď., ktoré sú pre será už štandardom, obsahujú koextrudované granule probiotikum Bacillus velezensis, ktoré stabilizuje črevnú
flóru rýb. Tým podporuje ich zdravie a zlepšuje využitie krmiva. Koi rastú rýchlo a rovnomerne a výrazne sa znižuje znečistenie vody
ichtyotoxickými a riasami podporujúcimi odpadovými produktmi. Toto špeciálne krmivo by malo nahradiť príslušné sezónne krmivo aspoň
niekoľkokrát týždenne po celý rok (pri teplote vody nad 8 ° C), aby sa tieto pozitívne účinky prejavili trvalo. Zloženie: rybia múčka,
kukuričný škrob, pšeničná múka, pšeničný lepok, rybí tuk (3%), krillový olej (4%), spirulina, pivné kvasnice, pšeničné klíčky,
kazeín (syrovina), Mannan-oligosacharid (0,4%), múčka z krillu, múčka z gammarusu, mäsová múčka zo slávok zelenoústých,
riasy Haematococcus, žihľava, lucerna, múčka z morských rias, petržlen, paprika, špenát, cesnak, karotén, semená pískavice gréckeho sena,
semená feniklu.